skip to main content
SwedishNorwegianFinnishDanish

Shells ledande teknik

två-personerSom global smörjmedelsleverantör nummer ett för femte året i rad (Källa: Kline & Company, Competitive Intelligence for the Global Lubricants Industry, 2008–2018), antar Shell kunders utmaningar, stora som små. Oavsett om det gäller satellitkomponenternas smörjningsutrymme, Airbus A380 eller samarbete med Ferrari, hjälper kunskapen de förvärvar sig genom deras tekniska samarbeten dem att skapa produkter och smörjningslösningar som levererar värde till kunders verksamheter.

Energieffektivitet, utsläppslagstiftning, behovet att minimera ställtid och driftskostnader tillhör de huvudsakliga utmaningar som kunder ställs inför. Shell tror att man kan lära av varandra genom att dela med sig av sin kunskap till kunder, branschorganisationer och universitet och tillsammans hitta bättre lösningar för dessa utmaningar.

Teknisk innovation

Genom att hyra in framstående forskare och göra stora investeringar i forsknings- och testanläggningar i världsklass kan Shell skapa några av de mest avancerade produkterna som finns att tillgå, och hjälpa er att möta aktuella och framtida utmaningar.

Tekniken i praktiken

Det räcker inte att enbart leverera produktinnovationer. Shells världsberömda branschkännare arbetar internationellt för att tillhandahålla den främsta tekniska supporten och lösningarna, framtagna för att öka kunders produktivitet och lönsamhet, med försvarliga belopp insparade i de olika branscherna.

Tekniska samarbeten

Kontinuerliga tekniska samarbeten med ledande utrustningstillverkare och kunder, branschorganisationer och universitet ger Shell möjlighet att testa produkter under några av världens mest utmanande förhållanden, som resulterar i ny kunskap inom smörjmedelsteknik som slutligen kommer er till gagn. Shells samarbeten över olika branscher inkluderar Daimler, Ferrari, Rio Tinto och Bosch.