skip to main content
SwedishNorwegianFinnishDanish

Vi kan smörjmedel

Univar-tank_2Vi på Univar är distributörer av Shells smörjmedelsprodukter i hela Norden. Det betyder att vi erbjuder dig ett komplett utbud av högkvalitativa produkter från ett av världens största smörjmedelsbolag. Tillsammans med vår tekniska expertis, höga servicekänsla och kunskap om marknaden är vi en värdefull samarbetspartner för dig.

Globalt försprång och lokalt engagemang

Vi levererar marknadens bästa produkter, men det räcker inte för oss. För våra kunders bästa tycker vi att det är viktigt att ha djupa affärsrelationer och vara en värdefull affärspartner. Det här är inget nytt, vi har varit ute hos våra kunder i många år och känner deras verksamheter i grunden. Därför är det lätt för oss hjälpa dig att lösa dina utmaningar, att effektivisera verksamheten, hitta produkter som spar energi och pengar. Vi levererar rätt smörjmedel till dina fordon och maskiner.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och berättar gärna mer om optimerat underhåll, smart användande av smörjmedel och vårt arbete med att utveckla framtidens smörjmedel.

Välkommen att kontakta oss!